Capio
Capio

Kirurg- och Onkologkliniken söker sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en del av vårt team, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och göra skillnad för våra patienters hälsa? Varmt välkommen med din ansökan! 

Om avdelningarna

Avd 36 är vår avd där vi vårdar elektiva men också akuta patienter med sjukdomar i nedre delen av tarmen samt bröstcancer och urologiska åkommor.

Avd 38-39 är mer inriktad på akuta patienter och elektiva övre gastro patienter. På avd 38 vårdar vi också fyra onkologiska patienter. Det onkologiska flödet ser lite annorlunda ut då läkarna där är tillgängliga under den mesta tiden av dagen, medan kirurgläkarna är på avdelningen, men också befinner sig på operation och på mottagningen.

På kliniken strävar vi efter ett effektivt flöde och blickar alltid framåt. Här arbetar vi tillsammans i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare. Vi ser teamet som en förutsättning för ett effektivt flöde.

Kliniken jobbar kontinuerligt med förbättringsarbeten, vilket resulterar i tydliga rutiner och riktlinjer.

Tack vare engagerade medarbetare, rutiner och riktlinjer kommer nyanställda till en klinik där de kan känna ett stort stöd och en trygghet inför nya utmaningar.

Arbetsbeskrivning

Hos oss har du möjlighet att jobba under flera arbetstidsmodeller. Vår mest populära modell är S:t Göransmodellen. Då arbetar du treskift och har möjlighet till att bygga upp en poängbank där du själv kan välja hur du vill nyttja intjänade poäng. Vi kan också erbjuda tvåskift, natt rad eller helgtjänstgöring.

Som nyanställd får du en trygg introduktion där du lär känna din handledare som sedan kan finnas där för dig under din första tid som vår nya medarbetare.

På våra avdelningar har vi också två farmaceuter anställda. Du tar del av våra tisdagsutbildningar i kirurgisk omvårdnad och på fritiden kan du nyttja vårt generösa friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet som sjuksköterska sedan tidigare ser vi det som en fördel. Du som är nyutexaminerad sjuksköterska är också mycket välkommen att söka.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kirurgi, då kan vi erbjuda dig en bred kompetens i området.

Som person bör du ha en god samarbetsförmåga och är villig att lära ut. Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat och ibland i ett högt tempo. Vi ser också att du har ett gott omdöme och kan prioritera i olika situationer.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Tidermark, biträdande vårdenhetschef , Tel:08-58701119

Kerstin Lönn, vårdenhetschef, Tel:08-58701117

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.