SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Kirurgklinikens akutvårdsavdelning söker Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-05-10

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en del av vårt team, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och göra skillnad för våra patienters hälsa? Varmt välkommen med din ansökan! 

Om avdelning 39

Avdelning 39 är en del av Kirurgkliniken där vi vårdar de patienter som kommer direkt från akuten med akuta kirurgiska bukåkommor. Några exempel på de vanligaste åkommorna är tarmvred, blindtarmsinflammation, gallblåseinflammation, magsår, pneumothorax som behöver dränage, lättare skallskador med mera. Det är ett roligt arbete där man får kunskap i många olika medicinsktekniska moment.

Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. Här arbetar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Vilket är en förutsättning för att flödet ska kunna vara så stort och kvalitativt som det är idag. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet.

Om du är intresserad av akutsjukvård så är det här en bra klinik och avdelning för det intresset.

Arbetstider

Som nyanställd får du en mentor som du stämmer av med, som stöttar dig och finns för att svara på frågor kring din arbetssituation.

Här kan du arbeta treskift (dag, kväll, natt och helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell som vi har på S:t Görans Sjukhus. Men vi erbjuder även andra upplägg av arbetstidsmodeller.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse av att få en bred kompetens inom kirurgi. Som person har du en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och har ett gott omdöme, vilket innebär att du har möjlighet att göra korrekta avvägningar och prioritera rätt i olika situationer.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

80-100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Lönn, Vårdenhetschef, Tel:08-58701117

Karin Johansson, Bitr. vårdenhetschef, Tel:070-0021706

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.