Vård online
Vård online

Kontaktsjuksköterska till Tarmonkologisk mottagning på Kirurgmottagningen

Sista ansökningsdag: 2023-02-01

Publicerades: 2023-01-04

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Välkommen

Kontaktsjuksköterskorna på Tarmonkologen söker en ny kollega.

Vi som arbetar på tarmonkologen är en liten trevlig grupp som är en del av kirurgmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus. Här jobbar vi med korta beslutsvägar och har en god stämning i gruppen.

Om oss

Som kontaktsjuksköterska blir du en del av kirurgmottagningen och kommer arbeta inom flödet tarmonkologi. Hos oss finns en samlad kompetens inom urologi, kirurgi och onkologi. På kirurgmottagningen samarbetar vi både tvärprofessionellt och multidisciplinärt.

Vårt huvuduppdrag är behandling av tarmcancer. Som kontaktsjuksköterska på tarmonkologen möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utgå från patientens behov.

Vårt team består av kontaktsjuksköterskor, läkare och administratörer. Vi arbetar med en sammanhållen vårdkedja.

Arbetsuppgifter

Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig delaktiga och trygga i sin vård. Därför är samarbetet mellan kirurgen och onkologen i fokus. Som kontaktsjuksköterska jobbar du med det övergripande ansvaret för patienten inför, under och efter behandling.

Tjänsten inkluderar:

  • Egen mottagning
  • Telefonrådgivning via Tele Q
  • Uppföljningar av behandling
  • Deltagande i multidisciplinärt konferensarbete
  • Administrativt arbete

Rollens arbetstider är måndag-fredag på dagtid. Tjänsten är heltid 100%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet från onkologi eller mottagningsarbete. Meriterande är om du har kontaktsjuksköterskeutbildning och/eller specialist utbildning i onkologi

Du är professionell i ditt yrke och förhållningssätt till patienter. Du tycker om ett varierande tempo och att möta människor med olika behov. Du bör ha en god organisatorisk förmåga och kunna arbeta självständigt. I vår arbetsgrupp är det viktigt att vi delar med oss av vår kunskap och vi ser gärna att du har ett intresse för att ta del av forskning och ny kunskap.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen så snart som möjligt med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Bergstrand, Tel:0858701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.