Vård online
Vård online

Kontaktsjuksköterska/Sjuksköterska till Prostatacancercentrums mottagning

Sista ansökningsdag: 2022-10-06

Publicerades: 2022-09-13

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Kirurgkliniken  på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i sektioner: akut-, bröst-, urolog-, onkolog-, Prostatacancercentrum samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna.

Prostatacancercentrum är öppet måndag till fredag.

Vår arbetsgrupp består av kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, urologer,  onkologer och administrativ personal med hög kompetens och ett stort intresse för prostatacancer och utveckling av vård och behandling. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter som kontaktsjuksköterska består bla av telefonrådgivning och självständig sjuksköterskemottagning som inkluderar information och uppföljning/bedömning av olika onkologiska behandlingar och prostatacanceroperationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet. Du bör vara strukturerad, ha en god organisatorisk förmåga, kunna prioritera, arbeta självständigt, vara lösningsfokuserad och känna dig trygg i din roll som sjuksköterska.

I vår arbetsgrupp är det viktigt att vi delar med oss av vår kunskap och vi ser gärna att du har ett intresse för att ta del av forskning och ny kunskap.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Bergstrand, Tel:0858701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.