Capio
Capio

Specialist i allmänmedicin Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Publicerades: 2023-08-29

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen! Vi finns centralt beläget ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets vackra och anrika lokaler, fem minuters promenad från Centralen. I dagsläget har vi cirka 18 000 listade patienter och är därmed en av de största vårdcentralerna i Stockholms innerstad. Här finns mycket och hög kompetens samlad och vi arbetar tillsammans med nära kontakt och korta beslutsvägar.

Förutom sedvanlig husläkarmottagning har Capio Vårdcentral Kungsholmen ett stort psykosocialt team med psykologer, kurator och psykoterapeuter som utför både barn- och vuxenbehandlingar. Verksamheten har diabetes- och astma/KOL-sjuksköterskor anställda liksom rehabkoordinator. Vårt hemsjukvårdsteam ansvarar idag för cirka 180 patienter. Totalt har verksamheten cirka 55 anställda.

Beskrivning av tjänst

Vill du jobba på en modern vårdcentral med stans bästa läge? Vi expanderar och behöver förstärka vårt team på läkarsidan. Är du specialist i allmänmedicin och delar vår passion för nytänkande och utveckling, där tillgänglighet, proaktivitet och kontinuitet utgör stommen, då kan detta vara intressant för dig!

Att digifysisk vård numera är ett vedertaget begrepp har väl inte undgått någon. Vi i Capio gick i bräschen för utvecklingen av just detta och var tidigt ute med att erbjuda en helintegrerad digifysisk vård för hela bredden av primärvårdens patienter. Vi på Kungsholmen har fortsatt vår resa genom att utveckla våra arbetssätt ytterligare – både de fysiska på mottagningen där basen utgörs av teambaserad, personcentrerad vård och de digitala där vi skapat helt nya vägar för patientkontakt. Vi är dock inte förblindade av den digitala utvecklingen utan månar om att ingen av våra patienter ska hamna i ett digitalt utanförskap. Vi anpassar därför våra arbetssätt utifrån våra patienters behov.

För dig som läkare innebär detta en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. Du kommer ingå i en stabil, välfungerande läkargrupp. Vi trivs tillsammans, har roligt och stöttar varandra – i glada stunder såväl som när det är tufft.

Det här är en tjänst som kommer att passa som ”hand i handske” för dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. Vi är väl medvetna om att den kollektiva kraften i teamet är essentiell för att vi ska infria våra högt uppställda målsättningar. Vi tror också att en högre grad av självstyre minskar stress och ökar välbefinnandet. Och om du mår bra gör du också ett bra jobb, vilket såklart är det bästa för våra patienter. Om du lovar att bidra med nyfikenhet, en framåtlutad inställning och stort engagemang så lovar vi att ge dig möjlighet att utvecklas och kunna påverka både din vardag och vår verksamhet.

Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% (Även lägre sysselsättningsgrad ner till 75% kan diskuteras)

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Magnusson, Tel:072-1639119

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.