SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Kurator på Löwet Geriatriken

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-03-15

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Den 2/5 2019 tog Capio Geriatrik över driften av Löwet Geriatriken i uppdrag av Region Stockholm. Capio Geriatrik Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser samt en kognitivmottagning. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärtkärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. I rehabiliteringsteamet ingår undersköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, logoped och sjuksköterska. Hos oss finns ljusa lokaler och ett vårdnära ledarskap och en fin natur runt oss. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som kurator på geriatrisk vårdavdelning. Ge vägledning och information om social lagstiftning, social försäkring och övriga resurser i samhället. Ge anhöriga psykosocialt och praktiskt stöd. Ge stöd och möjlighet till bearbetning för patient och/eller anhörig. Ge stödsamtal under vårdtiden. Kurator samverkar ofta i planering för patient tillsammans med andra yrkeskategorier. Vi erbjuder en fin gruppkänsla och god gemenskap. 

Kvalifikationer

Kurator, gärna med erfarenhet av geriatrisk slutenvård och gärna att man är Leg. sjukhus Kurator. Yrkeserfarenhet är mycket meriterande med sjukhus vana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka patienten. Du vill utveckla verksamheten och du har en förmåga att arbeta självständigt. Du är också flexibel.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80%

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-06-01

Kontaktperson Capio

Malin Eklund, Tel:0707908109

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.