Vård online
Vård online

Kurator

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Publicerades: 2022-09-08

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Geriatriken Vårberg är en del av vårt affärsområde Capio äldre och mobil vård. Geriatriken i  Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på 4 mindre avdelningar. Vi vårdar multi sjuka sköra äldre
Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till kommunikationer.
Vårt multiprofessionella team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, logoped ,fysioterapeut och arbetsterapeut.

Vi söker nu en Kurator till vårt härliga gäng 

Arbetsuppgifter

I arbetet som kurator ingår bla:

Stöd- och bearbetande samtal med patienter och anhöriga. Kontakter med myndigheter ex kommuner och Försäkringskassan utredningar ex färdtjänst och god man, utfärda intyg som styrker behov ex fondmedel, bostadsförtur och bistånd av olika slag. Ett stöd till medarbetare i frågor som rör patienten 

Kvalifikationer

Du behöver ha en socionomexamen och gärna erfarenhet av kuratorsarbete.

Vi ser gärna att du är självständig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

24 oktober

Kontaktperson Capio

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.