Vård online
Vård online

Kurator

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-22

Om oss

Capio Vårdcentral Olympia är en välfungerande verksamhet belägen centralt i Helsingborg, granne med lasarettet. Verksamheten ingår även i en gemensam Helsingborgssatsning på digital utveckling lokaliserad på Drottninggatan mitt i stan.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
På Capio Olympia arbetar vi med patienten i centrum och våra nyckelord är kontinuitet, kvalitet och tillgänglighet. Vi utökar nu med en till psykosocial resurs som ska jobba tillsammans med vår psykolog. Du kommer att arbeta med att självständigt bedöma och behandla patienter med psykisk-, stress- och livsstilsrelaterad ohälsa. Vi är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. Vi arbetar med direkttriagering till våra psykosociala resurser och siktar på en hög tillgänglighet och flexibilitet utifrån principer för integrerad primärvård (IBH). Vi är en "digifysisk" vårdcentral med möjlighet till chatt och videobesök med våra egna patienter. Vi deltar inte i Vårdval Psykoterapi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad är legitimerad kurator och ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är meriterande om du är rehabkoordinator.

Personliga egenskaper
Ett genuint intresse för primärvården och vårt omväxlande arbete! Vi ser samarbete över yrkesgränserna som en självklarhet. Tillsammans kan vi ge den bästa vården till våra patienter. Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. En viktig förmåga är att kunna ta till vara det "friska" hos patienterna och stärka det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval sker löpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% eller enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ida Knutsson, Tel:072-2526090

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.