Vård online
Vård online

Kvalificerad Biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens

Sista ansökningsdag: 2022-07-23

Publicerades: 2022-06-23

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

 

Om kliniken

På Fysiologiska Kliniken utför vi ett brett spektrum av undersökningar. Vi utför bl.a. ekokardiografi, kärl ultraljud, PCU, arbetsprov, tilt, Holter, dygnsblodtryck, spirometri, njurfunktionsundersökningar, compartmenttryckmät­ning och neurofysiologiska undersökningar (EEG).

Enheten är uppdelad på åtta metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att ut­veckla enheten ytterligare pågår genom bland annat svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Om tjänsten

Eftersom vi utvecklar vår verksamhet ytterligare söker vi en Biomedicinsk analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi. Vi söker en medarbetare med stort intresse för yrkesområdet, speciellt inom ultraljud. 

Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som ett expert­stöd för kollegor på kliniken och sjukhuset.

Arbetstid: 40 timmar i veckan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kvalifikationer

Vi söker en Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av att arbeta på en Fysiologisk klinik sedan tidigare. Du ska ha besitta kunskap inom ultraljudsdiagnostik. Du har ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus. Du är bekväm, driven och självgående. Du är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har en god initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi söker dig som kan arbeta självständigt med stöd från övriga i teamet som närmast består av läkare, BMA och administrativ stödfunk­tion.

Vid urvalet kommer även stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt 

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan redan idag. 

Vi ser framemot att höra från dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mahmood Farasati, Vårdenhetschef, Tel:08-58702712

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.