Vård online
Vård online

Läkare specialist i Barnmedicin

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-08-11

Beskrivning av tjänst

Vi söker en barnläkare till Capio Närsjukhus i Simrishamn!

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen. På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

På barnmottagningen utreder och behandlar vi barn och ungdomar mellan 0-17 år med barnmedicinska sjukdomar såsom allergier, astma och mag-/tarmsjukdomar.

Arbetsbeskrivning:

Som barnläkare hos oss arbetar du brett och möter patienter som är i behov av barnläkares specialistkompetens. Sedvanliga uppgifter som mottagningsarbete, utredning och behandling av patienter med olika åkommor inom det pediatriska spektret samt olika undersökningar som exempelvis pricktest, spirometri samt rådgivning, konsultationer och provtagningar ingår. Bedömning av inkommande remisser från andra instanser är en del av arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö där verksamheten kontinuerligt strävar efter att förbättras och effektiviseras. En del i ditt arbete blir att se dessa möjligheter och tillsammans med oss driva förbättring- och kvalitetsarbetet framåt.

Kvalifikationer:

Specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin som kan arbeta 50 % på bemanning.

Kontakta bemanningsansvarig Helena Funseth för mer information om tjänsten.

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Lön

Timlön

Tillträde

September 2022

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322