Vård online
Vård online

Läkare till ASIH/SPSV

Sista ansökningsdag: 2022-07-22

Publicerades: 2022-06-22

Om oss

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar.
Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Vi lägger också stor vikt vid att anhöriga ska känna tillit till vården. Vi arbetar i ett multi-professionellt team och vården ges dygnet runt.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill arbeta med palliativ vård(ASIH/SPSV).

På Nacka sjukhus bedriver Capio ASIH med ca 110 patienter, samt en palliativ slutenvårdsavdelning med 12 platser och även 4 geriatriska vårdavdelningar. 

Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå bästa möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare. Verksamheterna bedrivs dygnet runt, vi erbjuder regelbunden handledning och kollegialt stöd. Du arbetar tillsammans med erfarna specialistläkare.

Du som söker är legitimerad läkare eller underläkare med erfarenhet av svensk sjukvård. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med  palliativ vård, ASIH eller geriatrisk vård, .  

För närmare upplysning kontakta:
Läkarchef: Birgitta Casparson( birgitta.casparson@capio.se)
Verksamhetschef Linda Holmgren (linda.holmgren@capio.se)

Rekryteringen kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Enl.ök

Tillträde

Enl.ök

Kontaktperson Capio

Linda Holmgren, Tel:087186091

Birgitta Casparson, Tel:08-7186052

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.