Vård online
Vård online

Leg Psykolog sökes till Capio Södermalm Vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2022-12-10

Publicerades: 2022-11-10

Om oss


Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Södermalm vårdcentral är trivsam  och väletablerad mottagning med ca 8500 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt belägen i Mariatorget med goda kommunikationsmöjligheter. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med stort engagemang och vår ambition är alltid att erbjuda våra patienter bästa tänkbara vård. Hos oss är alla delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättringsarbete för att uppnå detta. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter , teamkänsla och högt i tak.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig psykolog för att arbeta på vår mottagning tillsammans med två av våra andra psykologer. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning ,diagnostik och behandling.

Du har även intresse av att arbeta digitalt och fysiskt  med patienter "digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs". Vi lägger stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i  nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vi erbjuder dig handledning för att nå det bästa resultatet för patienten. 

Kvalifikationer 

Du som söker är legitimerad psykolog och är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Meriterande är om du har erfarenhet från att arbete i primärvård eller psykiatri.

Anställningsvillkor

-Tillsvidareanställning , vi tillämpar provanställning

-Heltid eller deltid

-Månadslön

-Tillträde enligt överenskommelse

Vad erbjuder vi 

-Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens

-Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant

Inflytande och delaktighet i verksamheten

-God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till hemarbete

-En dynamisk arbetsplats med tydliga mål , där kvalitet och service prioriteras

-Kollektivavtal i alla verksamheter

-Tjänstepension enligt avtal

-Friskvårdsbidrag

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Irja Bekking, Tel:0709305928

Johanna Persson, Tel:0709374205

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.