SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Leg psykolog KBT

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-04-13

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro, Halland och Dalarna. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Beskrivning av tjänst

Om oss

VI är en privat mottagning som arbetar mot patienten som kund. Vi riktar oss även mot försäkringsbolag och företag. Vi har ett brett utbud av behandlingsmetoder och på kliniken arbetar i ett multiprofessionellt team bestående av psykologer, fysioterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, specialistläkare (psykiatri, rehabilitering, smärta) och rehabkoordinatorer. Vi värnar om ett gott arbetsklimat och ser gott bemötande som en självklarhet både gentemot patienter och medarbetare. Vi ligger centralt på Södermalm, nära till t-bana, buss nr 4 och pendeltåg (Södra Station) omgiven av fin natur från Tantolunden och Skinnaviksparken. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som uppskattar att arbeta med privat- och försäkringsvård. Du är förtroendegivande och trygg i din psykologroll. Du tycker om teamarbete och uppskattar multimodala insatser. Merit om du har erfarenhet av ätstörningsvård och/eller parterapi. 

Dina arbetsuppgifter

Kliniks psykologisk behandling utifrån patientens behov och problem. Psykologiska insatser inom försäkringsvård. En del av tjänsten kommer initialt vara att hjälpa till med multimodal rehabilitering för utmattningssyndrom eller långvarig smärta. 

 

Dina kvalifikationer

Du har en bred erfarenhet av psykologisk behandling. Kan anpassa behandling efter försäkringsvårdens avtal och patientens behov. Du har lätta att skapa förtroende och samarbeta. 

 

Vi erbjuder dig

Ex:

  • Stimulerande arbetsplats med bred kompetens från olika specialister och specialistkompetenser från olika professioner. 
  • Vara en del av ett mycket trevligt arbetslag. 
  • Vara en del av Capio psykiatri och samarbete med de olika mottagningarna. 
  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser efter mottagningens behov
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje torsdag . 
  • Vara med att utveckla mottagningen 
  • Arbeta med en bred patientgrupp

 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss! Välkommen med din ansökan! Eller kontakta oss för fler frågor. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076-7729243

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.