SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Leg psykoterapeut till BUP

Sista ansökningsdag: 2023-05-16

Publicerades: 2023-03-17

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startade upp två nya mottagningar våren 2021, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu leg psykoterapeut till vår BUP mottagning i Motala

Capio BUP Motala består av ett team på 11 medarbetare med olika grundprofessioner varav en tillsvidareanställd specialistläkare.
Som sjuksköterska kommer du arbeta både enskilt och i team. Du har kollegor med hög kompetens och bred erfarenhet och vi söker nu dig som verkligen vill vara med att förbättra och utveckla barn och ungdomspsykiatrin. Vi fokuserar på att utöka vår nära vård vilket innebär hembesök och skolbesök, samt digitala besök. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vården, där vi nu inte har någon kö till behandling och väl fungerande arbetsprocesser.

Arbetsuppgifter: Bedöma vilka patienter som ska erbjudas behandling, behandla enskilt och vid efterfrågan i grupp. Utföra behandlingar i enlighet med Region Östergötlands riktlinjer och önskemål utifrån evidensbaserad metodgrund. Vid lämplighet bistå med upprättande av krisplan vid akut försämrat mående

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut. Vi ser det som meriterande att det finns tidigare erfarenhet inom psykiatri eller erfarenhet att bemöta familjer.

Villkor: : Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänstgöring måndag - fredag med möjlighet till anpassat schema och tider. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning

  • Vi erbjuder dig:
  • varierande och utvecklande arbetsuppgifter
  • Möjlighet att påverka arbetstider
  • Mottagningsgemensam frukost varje vecka
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Handledning

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under hela annonsperioden vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan annonsperioden gått ut, i sådana fall avslutas annonseringen och meddelande skickas till samtliga sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse, tidigast 230501.

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.