Vård online
Vård online

Leg Sjuksköterska. Timanställning, Stödboendet Bandhagshemmet

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Publicerades: 2022-05-03

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Bandhagshemmet är ett stödboende för kvinnor och män som på grund av beroendeproblematik, hemlöshet, psykisk ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd och hjälp.
Boendet drivs av Stockholm stad och Capio vård för hemlösa ansvarar för sjukvårdsinsatser dagtid vardagar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med människor som lever i en utsatt situation. 

Bandhagshemmet är ett stödboende för kvinnor och män, från 20 år, med beroendeproblematik och/eller psykiska funktionsnedsättningar. Många boende har även somatisk sjukdom. Bandhagshemmet drivs av Stockholm stad och Capio vård för hemlösa ansvarar för sjukvårdsinsatserna dagtid vardagar.

Sjuksköterska på Bandhagshemmet arbetar dagtid måndag till fredag. En till två dagar i veckan hålls läkarmottagning på boendet. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelshantering, hjälpa patienter att upprätthålla befintliga vårdkontakter, vid behov skapa nya vårdkontakter, samordning och samverkan med personal på Bandhagshemmet och omvårdnadsinsatser tex. såromläggningar.

Capio vård för hemlösa bedriver även öppenvårdsmottagningen Pelarbacken för personer i hemlöshet samt en heldygnsvård på Maria sjukhus för personer i hemlöshet. 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Tidigare arbete inom både somatisk vård och psykiatrisk vård är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

 

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: 

Freelancer

Sysselsättningsgrad

0

Lön

timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anette Wennerskog, Tel:08-598 341 87

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.