Vård online
Vård online

Leg. psykolog till Capio Vårdcentral Hovshaga

Sista ansökningsdag: 2023-02-03

Publicerades: 2023-01-03

Om oss

Capio Vårdcentral Hovshaga är en växande vårdcentral med drygt 30 medarbetare. Vi finns i Hovshaga centrum nära kommunikationer. Vi har ett brett vårdutbud med både läkar- och sköterskemottagningar, BVC och rehabverksamhet. Vi har 11 700 listade patienter och är en väletablerad vårdgivare i region Kronoberg.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi vill nu satsa på ett välfungerande mottagande av våra patienter med psykisk och beteenderelaterad ohälsa. Det finns gott om stöd för att hjälpa dig bygga upp verksamheten: I vår region har vi ett aktivt nätverk av psykologer och kuratorer, och inom hela Capio Närsjukvård finns ett nätverk av psykologiskt ledningsansvariga som arbetar med att stötta upp verksamheterna.

Som psykolog innebär det att du är första linjens kompetens vid alla former av ohälsa där psykologisk behandling är förstahandsvalet och du får stor frihet att utforma din arbetsvardag utifrån vårt uppdrag. Hos oss kommer du få engagerade och kunniga kollegor, som välkomnar nya initiativ. Inom primärvården är teamarbete betydelsefullt för att tillgodose våra patienters behov. Vi eftersträvar ett holistiskt synsätt, där varje yrkeskategori bidrar med sin unika kompetens.

Kvalifikationer

Du som söker skall ha psykologexamen och legitimation som psykolog. Erfarenhet av arbete som primärvårdspsykolog och utvecklingsarbete är meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög kvalité och gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christin Åsheden, Tel:070-8220979

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.