Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Leg. Psykolog

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-23

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning KBT, som vill arbeta med behandling och neuropsykiatrisk utredning för barn 6–17 år och som vill vara med och skapa något nytt! Du kommer var en del av vårt team på Medborgarplatsen och samtidigt starta upp psykologuppdrag på vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning (BUMM) i Sickla. Inledningsvis innebär tjänsten psykologisk behandling ett par dagar i veckan i Sickla och ett par dagar på Medborgarplatsen. På sikt är målet att utöka uppdraget i Sickla även med neuropsykiatrisk utredning.

Hos oss träffar du barn med mild till måttlig psykisk ohälsa för bedömning och behandling samt arbetar med föräldrastödjande insatser. Vi arbetar enligt en stepped-care modell där våra psykologer arbetar i steg, från rådgivning, till föreläsning, grupp och individuell behandling. Barn som kommer på remiss för neuropsykiatrisk utredning träffar psykolog och barnläkare/barnpsykiater som arbetar i team. Som psykolog arbetar du strukturerat och koncentrerat med få utredningar igång parallellt. Efter avslutad utredning följs, när behov finns, barnet upp för behandling av psykolog och/eller läkare via behandlingsavdelningen Alva Balans, vilket skapar en uppskattad kontinuitet för barn och familj.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog, är trygg i både person och profession samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Tidigare erfarenhet av neuropsykiatrisk utredning och psykologisk behandling avseende barn är meriterande.

Om Capio Alva Psykologi

Capio Alva Psykologi är en del av Capiokoncernen. Vi arbetar med psykisk hälsa hos barn 0-17 år och är en verksamhet som präglas av engagemang, ett gott bemötande och kvalitet. Mottagningarna präglas av nära samarbete mellan olika professioner såsom psykologer, barnläkare, psykiater och barnsjuksköterskor. Du erbjuds en arbetsplats med god struktur och gemenskap. På Capio Alva Psykologi värnar vi om din kompetensutveckling då vi har löpande intern och extern handledning samt goda möjligheter till vidareutbildning.

Övrig information

Kollektivavtal finns med Vårdföretagarna och Akademikerförbunden. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Frida Boström, Tel:frida.bostrom@capio.se