Vård online
Vård online

Leg. Sjuksköterska till Capio Kungsbacka Närakut

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Publicerades: 2023-01-18

Om oss

Capio Kungsbacka Närakut drivs av Capio Närsjukvård på uppdrag av Region Halland. Närakuten är en primärvårdsakut som tar hand om patienter som inte kräver akutsjukhusets resurser och som avlastar vårdcentralerna i omhändertagande av patienter. Vi har öppet 07-24 under årets alla dagar och tar årligen emot ca 40 000 patienter. Närakuten bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande. Målet för vårt arbete är att uppnå bästa möjliga hälsa för varje enskild patient.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning 

Capio Närakut Kungsbacka söker nu Leg Sjuksköterska. Vårt uppdrag är att vara första linjens vård för patienter med akuta tillstånd. Vi tar också emot planerade sjuksköterskebesök bokade från närliggande vårdcentraler under helger när dessa har stängt.  

Som sjuksköterska hos oss är vårt mål vi ska skapa förutsättningar för dig att du ska få jobba på toppen av din kompetens och därigenom få skapa stort värde för våra patienter. Arbetsuppgifter och arbetstempo varierar naturligt då vi till största delen erbjuder oplanerade besök , vilket vi tycker gör jobbet extra spännande och intressant. Vi har i dagsläget enbart drop-in verksamhet men stänger inga dörrar för att utveckla fler vägar in för våra patienten i framtiden.

I arbetet ingår sjuksköterskeuppgifter som på en primärvårdsakut/akutmottagning. Att bedöma, prioritera och omhänderta patienter i samarbete med ditt team. Många patienter slutbehandlas på Närakuten medan andra som kräver mer skickas vidare till akutmottagning med sjukhusets resurser. Du har hela tiden erfarna kollegor och läkare vid din sida i nära teamarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård, vidareutbildning inom akutsjukvård, barn eller distriktssjukvård.

Du är empatisk, positiv och du ser att ett gott samarbete och gott bemötande är en självklarhet. Du sätter patienten i fokus och är en god kollega. Du tycker också om att ta egna initiativ för att utveckla vårt gemensamma arbete.

Det är viktigt för oss att våra värdeord såsom omtanke, bemötande, respekt och kunskap stämmer väl överens med dina egna värderingar och återspeglas i ditt arbetssätt för våra patienter, kollegor och andra som kommer i kontakt med vårdenheten.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet och berika vår enhet med din kompetens, erfarenhet och engagemang. 

Givetvis vill vi att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter och i vad som förväntas av dig, därför erbjuds du introduktion i den omfattning som du och arbetsgivaren kommer överens om.

Övrig information

2 tjänster som är på deltid, 50-75%. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

50% -75%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anne-Louise Merkel, Tel:0709-490533

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.