SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Legitimerad Arbetsterapeut till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Publicerades: 2023-05-15

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Nu söker vi en ny kollega till paramedicin – vill du bli en av oss?
Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du att jobba med många olika människor? Vill du vara med och påverka vårt arbetssätt? Vi är en arbetsgrupp som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans. Nu söker vi dig som vill bli en av oss på Stockholms bästa akutsjukhus!

Så här upplever vi vårt jobb:
"Väldigt varierande arbetsuppgifter, man får tänka till, inte förutsägbart!"

"Ett gemytligt sjukhus med familjär stämning"

"Korta beslutsvägar, möjlighet att driva utvecklingsarbete"

Arbetsuppgifter
En av våra arbetsterapeuter kommer att sluta hos oss och flytta utomlands så nu söker vi en ersättare för henne. Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och framförallt arbeta på två medicinska avdelningar med inriktning internmedicin och infektion. Vi har ett flexibelt arbetssätt och hjälps åt så du kommer få möjlighet att jobba på flera olika kliniker.

Arbetsuppgifterna består främst av kognitiva tester, ADL-personlig vård bedömning, mobilisering och utprovning av hjälpmedel. Utifrån tester och bedömningar sker planering av patientens rehabiliteringsbehov tillsammans med övriga i teamet. Handledning av studenter är en viktig del i vårt arbete och är en del av din tjänst. Vi ser det som en självklarhet att ta del av våra medarbetares tankar och idéer och vill därför att du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som har lätt för att samarbeta med andra och att få saker gjorda. Du är bekväm med att hantera olika slags människor och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du känner dig trygg i en miljö där arbetstempot kan vara högt. Oavsett om du är ny i rollen som arbetsterapeut, eller om du har erfarenhet, erbjuder vi dig ett mentorsprogram och för oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra i rollen som arbetsterapeut.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut, där erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Ansökan
I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen. 

Kontaktpersoner
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anneli Norevik eller Emeli Fredros. Kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Paramedicinsk chef, Tel:08-58701528

Emeli Fredros, Tel:073-8534582

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.