Vård online
Vård online

Legitimerad Dietist Stockholm söderort

Sista ansökningsdag: 2022-10-07

Publicerades: 2022-09-16

Om oss

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm och Skåne för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Beskrivning av tjänst

Legitimerad dietist för längre vikariat/uppdrag. 

Period: 2022.10.12 – 2024.01.15 (13 månader)
Tjänstgöringsgrad: 75 – 100%
Arbetstid: vardagar 08:00 – 16:30

Kvalifikationer

Legitimerad dietist hos Socialstyrelsen i Sverige

Beskrivning

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder 66 slutenvårdsplatser uppdelat på 4 mindre avdelningar.
Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till kommunikationer.

Vårt multiprofessionella team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, logoped, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Arbetsuppgifter

 Som dietist hos oss behandlar du patienter med sjukdomar/tillstånd där kosten har en central roll i behandlingen. En stor del av kostbehandlingen omfattar äldre personer med malnutrition. Arbetet är självständigt och omfattar behandling av inneliggande patienter. Du har ett nära samarbete med klinikens logoped. I uppdraget ingår bl.a att handleda och utbilda personal i nutritionsfrågor. Du deltar i kvalitetsgrupper och driver tillsammans med teamet utvecklingen inom nutritionsområdet. 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

32 - 40 tim/vecka

Lön

Timlön

Tillträde

2022.10.12

Kontaktperson Capio

David Stafberger, Tel:072-9991321

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.