Vård online
Vård online

Legitimerad läkare för SÄBO uppdrag

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-05-03

Beskrivning av tjänst

Bemanningsuppdrag i Stockholm för Legitimerade läkare i SÄBO  

Som SÄBO-läkare arbetar du i öppenvård tillsammans med flera team och boenden/arbetsplatser, vilket kräver en förståelse för varje boendes förutsättningar, för vård i hemmet och för vikten av ett gott samarbete. Varje patientansvarig läkare är ansvarig för en eller flera boendeenheter.

Arbetstid: måndag – fredag 08:00 – 17:00

Kvalifikationer

  • legitimerad läkare
  • särskilt intresse och fallenhet för vård av äldre och sköra patienter
  • goda kunskaper i svenska språket och ett plus om du besitter andra språkkunskaper

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Om du har några frågor så tveka inte att ta kontakt med Capio Bemanning på 072-999 13 22 eller helena.funseth@capio.se

Eller ring Helena Funseth, 072-999 13 22Anställningsvillkor

Anställningsform

Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40tim/vecka

Lön

enligt ök

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.