SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Legitimerad läkare som vill utvecklas och utveckla

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-05-08

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Vi söker en legitimerad läkare för arbete på vårdcentralen. Som läkare hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med  kollegor och övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök. På vårdcentralen har vi ett rondsystem och arbetar i team.

Vi har möjlighet att erbjuda dig handledning och vägledning av specialister i allmänmedicin. Ev övergång i ST-tjänst i allmänmedicin är möjlig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Du har tidigare erfarenhet av primärvård och ett genuint intresse för allmänmedicin. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.