Vård online
Vård online

Legitimerad läkare till Akutkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Publicerades: 2023-01-10

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. 

Vi söker dig som vill arbeta i team med ett alltid varierande, spännande och utvecklande jobb!

Akutsjukvård är en bred specialitet där man får träffa människor från livets alla skeden. Det är omväxlande, spännande och erbjuder ständigt lärande. 
Nu expanderar akutkliniken och vi blir fler. Vi söker därför dig som är legitimerad läkare och som är intresserad av akutsjukvård för ett vikariat. Möjlighet till framtida ST inom akutsjukvård finns på kliniken. 

Akutkliniken på Capio S:t Görans sjukhus består av akutmottagningen, akutvårdsavdelningarna AVA och MAVA samt en intermediärvårdsavdelning, IMA. Kliniken har ca 340 fast anställda medarbetare. Vi har ca 30 specialister på kliniken, varav 12 är specialister i akutsjukvård. Vi har också ca 20 ST-läkare i akutsjukvård. Vi arbetar i team, både på avdelningarna och på akuten, och alltid med patienten i fokus. Vi är stolta över vår vilja att lära, förbättra och utvecklas. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att till största delen få arbeta på akutmottagningen men även en del på akutvårdsavdelningarna. I arbetet kommer du att få träffa och ta hand om medicin-, kirurg-, och ortopedpatienter. Våra arbetspass är förlagda till dag, kväll och natt, och vi arbetar aktivt med hållbar schemaläggning och tid för återhämtning.

Kvalifikationer

  • Legitimation efter genomförd allmäntjänstgöring i Sverige eller
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet från svensk sjukvård om legitimation från annat land
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från akutsjukvård eller angränsande specialiteter är meriterande

Som person är du samarbetsvillig och flexibel för att kunna arbeta i team och med varierande uppgifter. Du är pålitlig och tar ansvar för ditt arbete och lärande för att på så sätt kunna utvecklas själv och bidra till klinikens utveckling. Vi värdesätter ett positivt och konstruktivt förhållningssätt som bidrar till vår goda stämning och samarbete.  

Villkor

Vikariatet som erbjuds är 6 månader under ST-liknande förhållanden. Detta innebär att du blir tilldelad handledare och har möjlighet att delta på interna utbildningar. Denna tjänstgöring kan sedan tillgodoräknas i en ST. Möjlighet till ST inom akutsjukvård finns på kliniken.

Tillträde under sen vår eller tidig sommar efter överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Manar Radif, Tel:0858703281

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.