SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Legitimerad läkare till Kirurgkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-05-12

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Du som är legitimerad läkare med intresse för kirurgi är välkommen med din ansökan!

Vi söker just nu en underläkare till vår Akutsektion. Har du tidigare erfarenhet av kirurgi eller akutsjukvård kan det vara meriterande men är inget krav. 

I rollen som underläkare ingår arbete på kirurgakuten, dag- och nattarbete och vårdavdelning dagtid. Du handlägger alla typer av akuta kirurgiska och urologiska åkommor. Arbetet är självständigt och kräver att du är ansvarstagande, vågar ta beslut och har ett gott omdöme, men du har samtidigt tillgång till kompetensstöd av mer erfarna kollegor efter behov. Du är engagerad i dina patienter, driven och strukturerad.

Välkommen att lägga in personligt brev och CV här!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer då vi rekryterar med viss regelbundenhet och går då igenom de ansökningar som inkommit.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

From och under juni

Kontaktperson Capio

Fariba Kamran, Tel:08-58701185

Marcs Holmberg, Tel:08-58701851

Richard Bernhoff, Tel:08-58703489

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.