Vård online
Vård online

Legitimerad sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-13

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser, varav 4 med övervakning. Vi vårdar pre- och postoperativa
patienter som genomgått ortopediska operationer såsom knä-, höft-, och axelproteser samt operationer i händer, knä och fötter. Hos oss arbetar ett härligt gäng bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, IVA-sjuksköterskor, fysioterapeuter och kockar i köket. Avdelningen är öppen måndag till fredag och varannan vecka på lördag. Vårt arbetssätt bygger på att förstärka och lyfta fram det friska hos individen, då vinns mycket i rehabiliteringen.

Det är en tempofylld och lärorik miljö där det är hög patientomsättning. Varje dag kommer det nya patienter som ska opereras och andra ska hem, vilket hanteras fantastiskt i den här flexibla verksamheten.

Vi på Capio Movement söker nu en Legitimerad Sjuksköterska som vill arbeta hos oss eftersom en av våra medarbetare har valt att gå vidare inom organisationen. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du främst på vårdavdelningen och emellanåt på UVA-salen. Arbetet består av pre- och postoperativa arbetsuppgifter för ortopediska ingrepp. Preoperativt kan det handla om patientinformation, inskrivning, premedicinering och övriga förberedelser. Postoperativt handlar det om sedvanlig vård och rehabilitering av patienter. 

Du utgör en viktig roll i vårdförloppet och vårt primära fokus är våra patienter. Vi arbetar i ett team kring patienten och samarbetsförmåga är mycket viktigt. Ett tätt och bra samarbete med kollegor som IVA sjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor är helt avgörande.

Du som Sjuksköterska arbetar tillsammans med alla yrkesgrupper ska vara med och bidra till att ge en vård i toppklass.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från pre- och postoperativvård eller intensivvård. Du är lugn och trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm i sedvanliga pre- och postoperativa arbetsuppgifter. Erfarenhet inom ortopedi är meriterande.

Därtill är du positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd. Du har god förmåga att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är strukturerad och kan prioritera mellan olika uppgifter, samt är lugn och trygg i tekniska moment.  Du behöver också ha förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • 3 000 kr i friskvårdsbidrag
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • Gott samarbete och effektiva flöden
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Anställningsform: Tillsvidare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Kan diskuteras

Kontaktperson Capio

Maggie Abrahamsson, Tel:0102007261

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.