SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Logoped till Närvårdsavdelning

Sista ansökningsdag: 2023-04-01

Publicerades: 2023-03-01

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker 1 logoped till Capio Närsjukhus i Simrishamn.

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Närvårdsavdelningen

På närvårdsavdelningarna finns det 32 vårdplatser till patienter som behöver inneliggande vård med inriktning på internmedicin och geriatrik. Målgruppen är framför allt de patienter som vid behov av slutenvård inte har behov av akutsjukhusets resurser. Dessa patienter kan komma från sydöstra Skånes kommuners hemsjukvård eller särskilda boenden. 

Vi söker nu en logoped till vårt sjukhus. I rollen som logoped ger du insatser utifrån bedömning och analys kring kommunikations-, tal- och språksvårigheter samt sväljsvårigheter. Du ger insatser för att patienten ska kunna förstå och uttrycka sig samt ger omgivningen stöd i hur de ska stötta och utveckla detta. 

Arbetet utgår från multiprofessionella team och omfattar både närvårdsavdelningen och rehabmottagningen med nära samarbete med övriga yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad logoped med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi välkomnar din ansökan oavsett om du har arbetslivserfarenhet eller är nyexaminerad.

Villkor

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Ett nätverk av stöttande kollegor

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75 %

Lön

Fast månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Andersson, Enhetschef, Tel:0739-015456

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.