Vård online
Vård online

Marketing Automation Specialist

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Publicerades: 2023-01-05

Beskrivning av tjänst

Som Marketing Automation Specialist ansvarar du för att anpassa, implementera, testa och exekvera kampanjer i Capios Marketing Automation system.

Som Marketing Automation Specialist kommer du att från grunden bygga, konfigurera och testa kampanjer, skapa målgruppsselektioner, samt utföra förvaltning och optimering av rullande kampanjer och aktiviteter.

Vi förväntar oss att du har hög förståelse för vad som fungerar i respektive kanal och förstår hur just vårt team kan och bör agera för att bidra till att nå uppsatta mål för en kampanj. Vi ser även att du har god förmåga att etablera och utveckla samarbeten, både externt och internt. 

Arbetsuppgifter:
•    Konfigurera, bygga och testa kampanjer i Capios marketing automation system.
•    Göra målgrupps- och triggerselektioner i kunddatabasen.
•    Förvalta, optimera och övervaka rullande kampanjer.
•    Kvalitetssäkra och testa av kampanjer som driftsätts.
•    Vara aktiv i framtagning av behovsanpassat innehåll som väcker intresse och ger svar på de vanligaste frågorna och behoven våra kunder har.
•    Planera, genomföra och följa upp A/B – tester, kundundersökningar m m. 
•    Dela insikter och lärdomar från kampanjer med andra team

Rollen är placerad i Göteborg och du rapporterar till CRM Manager.

Din profil
För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du brinner för marketing automation och CRM, har en hög förståelse för hur vi kan möta våra kunder i olika kanaler och stimuleras av att förbättra kundupplevelsen genom löpande optimering.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
•    Arbetat hands-on med marketing automation ett par år.
•    Erfarenhet av arbete i marketing automation system.
•    Goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation.
•    Har ett intresse för sjukvård och hälsa.
•    Stor initiativförmåga och högt engagemang.
•    Van att jobba tvärfunktionellt.
•    Analytisk och van vid datadrivna beslut.

För att trivas i rollen tror vi att du är har ett logiskt, öppet, analytiskt och lösningsfokuserat sinne. Du har lätt att strukturera ditt arbete och har ett öga för detaljer samt har förmågan att kommunicera med andra, oavsett om det är analytiker, marknadsförare eller IT-utvecklare.

Vi ser att du är en aktiv och drivande person som själv tar ett stort ansvar för att lösa dina arbetsuppgifter så bra som möjligt, samtidigt som du i varje läge är beredd att verka för att gruppens gemensamma mål ska uppfyllas. Du har ett intresse för reklam och kommunikation och en viss känsla för färg och form.

Vi kommer göra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt ök

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.