Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Medicinenheten söker medicinsk sekreterare!

Sista ansökningsdag: 2023-06-08

Publicerades: 2023-05-08

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio Lundby Specialistsjukhus jobbar vi i team runt patienten där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll. Vi har ett flödesinriktat arbetssätt med korta beslutsvägar och tydliga mål där kvalitet och god service prioriteras. 

Vill du arbeta på en varierande arbetsplats, då är detta rätt!

 

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med medicinsk dokumentation, patientklassifikation, remisshantering och dokumenthantering. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic. Du kommer även vara avdelningens ansikte utåt genom att ha kontakt med patienter för tidsbeställning och frågor via 1177 och telefon.

Du kommer att ingå i ett team med andra medicinska sekreterare på din enhet. I teamet har vi ett gemensamt ansvar för arbetsuppgifterna och arbetar både självständigt och ibland i tätt samarbete med varandra och med andra yrkeskategorier på avdelningen.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och ser gärna att du kommer med idéer och förslag för att utforma nya rutiner och arbetssätt i den administrativa delen i våra vårdprocesser.

Som ny hos oss kommer du gå bredvid så att du får en bra start och introduktion till arbetet. Vi arbetar kontorstider .

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har läst hälso- och sjukvårdsadministration eller har motsvarande läkarsekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska, såväl i tal som i skrift.

Eftersom du kommer att samarbeta mycket med andra är det viktigt att du är samarbetsinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. För att klara jobbet behöver du vara strukturerad och noggrann. Vi har ett högt patientflöde, det är därför viktigt att vara flexibel och kunna ställa om vid behov. Att du har ett professionellt och gott bemötande ser vi som en självklarhet. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. 

Om du har en positiv drivkraft och vill lyfta våra administrativa processer till nästa nivå kan du vara den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Vi erbjuder dig

  • Arbetstid måndag till fredag
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Professionell sjukvård 
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • En dynamisk verksamhet med korta beslutsvägar


Vi hoppas att vi gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan !

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.