Vård online
Vård online

Medicinsk Sekreterare

Sista ansökningsdag: 2022-09-15

Publicerades: 2022-08-01

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon vid Globen bildades 1995 (Globen Ögonklinik). Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting. Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Globen Ögonklinik ligger i en stimulerande miljö i Globen området med puls och varierat utbud runt knuten.

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms länslandsting inom vårdval för specialiserad ögonsjukvård och vi erbjuder även privatsjukvård. Vår klinik består av ögonmottagning och operationsenhet. Vi har ett stort patientflöde med planerade mottagningar.Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med undersköterskor, medicinsk sekreterare och patientkoordinatorer där alla har varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Din roll blir i förstahand att arbeta som medicinsk sekreterare där även receptionsarbete ingår. Du skriver diktat, remissvar, besöksregistrering, kassahantering, bokning-av/ombokning av kundbesök, posthantering och beställningar.

Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus som är utmanande och bidrar till utvecklingsmöjligheter.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med några års arbetserfarenhet inom yrket, gärna av ögonsjukvård men det är inget krav. God datavana där du behärskar Office 365.Vårt journalsystem är Webdoc.

Du ska trivas med att ha direktkontakt med våra kunder och du drivs av att ge ett gott bemötande. Kundorienterad, noggrann, flexibel, ansvarstagande och självständig är nyckelord som vi förväntar oss av dig.

Du ska ha mycket god samarbetsförmåga och du ska kunna anpassa dig till olika situationer och snabbt kunna ställa om då arbetet kräver stor flexibilitet.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, i både i tal och skrift.Villkor

Dagtid med provtjänstgöring 6-månader och därefter tillsvidare anställning.

Löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Vi kan erbjuda dig en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40tim/vecka

Lön

månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Davour, Tel:0709-30 67 12

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.