Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare BB förlossning, Vårdnära Administration

Sista ansökningsdag: 2023-02-01

Publicerades: 2023-01-11

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om oss

I april öppnar vi BB S:t Göran och i samband med det behöver vi stärka upp med en medicinsk sekreterare till vårt team på Vårdnära Administration, där samtliga medicinska sekreterare är samlade. Vi är en stödfunktion som har patienten i fokus och ger service till alla mottagningar och avdelningar på sjukhuset. Vi tar sikte mot och är en del av framtidens sjukvård. 

Organisatoriskt är vi uppdelade på tre enheter, Öppenvård, Slutenvård och Akuten. Vi rekryterar nu till enheten för Slutenvård och vårt uppdrag för vår nyöppnade förlossning, där vi idag är 19 medarbetare som önskar en ny kollega!

Vill du tillsammans med oss utforma framtidens Vårdnära administration?

Om rollen

Vill du vara med på en förändringsresa? Som medicinsk sekreterare vid BB förlossningen kommer du att arbeta med kvalitetsregister, DRG kodning, dokumentation mm. Du är en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete, där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i patientflödet. Du tillsammans med kollegor finns tillgänglig och har gemensamt ansvar för att ge service till vår verksamhet. 

Eftersom uppdraget är helt nytt kommer du att få vara med att utforma det tillsammans med ledningen för BB S:t Göran och vårdnära administration.

Vi arbetar även kontinuerligt med förbättringsarbeten i vår vardag på ett nyfiket och modigt sätt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Utbildning i diagnosklassificering är meriterande men inte ett krav, dock bör kunskap och intresse finnas för kodning av diagnoser och åtgärder då vi bistår verksamheten med detta.

Vi ser gärna dig som är nyfiken på förändringar, lösningsfokuserad, har lätt att samarbeta, är initiativrik och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid 39,5 timmar per vecka dagtid. Tjänsten tillträdes enligt
överenskommelse. 

I den här rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kirsi Beiming, Tel:0858703008

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.