Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare för sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2022-06-02

Publicerades: 2022-05-02

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din huvudsakliga arbetsuppgift innefattar journalskrivning i TakeCare. I tjänsten ingår även andra administrativa uppgifter. Du har ett nära samarbete med verksamhetschefen. För att vara framgångsrik i arbetet behöver du ha god IT-vana och goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt och i grupp. Du är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en hög ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga och att du är flexibel i din roll. Du ska gå eller ha genomgått utbildningen till medicinsk sekreterare alt vårdadministratör. 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Tjänsten är i första hand ett sommarvikariat.

Har du frågor tveka inte att kontakta vår medicinska sekreterare:

Isabella Gillstedt tel: 08-718 60 06

Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

6-8 veckor

Lön

Enl.ök

Tillträde

Enl.ök

Kontaktperson Capio

Linda Holmgren, Tel:087186091

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.