Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare till Capio Lundby Specialistsjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-20

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus

Capio Lundby Specialistsjukhus är ett sjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag och försäkringsbolag.

Tillsammans är vi cirka 200 medarbetare på sjukhuset som arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi har stort patientfokus och erbjuder våra patienter mycket god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vid årets patientenkät uppgav exempelvis 98% av våra patienter att de var nöjda med bemötandet på sjukhuset. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. Det är även lätt att ta sig hit med bil, buss och cykel. Förutom en god arbetsmiljö erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag samt årliga arrangerade personalevent.

 

Vi söker nu medicinska sekreterare till två enheter

Öron-Näsa-Hals

På ÖNH utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. På mottagningen arbetar vi med flera parallella mottagningar samt polikliniska operationer. Större operationer genomförs på vår dagkirurgiska enhet. Vi arbetar även med utredning av sömnapné, yrsel samt hörsel- och tinnitusbesvär.

Psykiatrienheten

På Psykiatrienheten arbetar vi med konsultativa bedömningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser. Vi arbetar med kognitiv inriktning i öppen vård och fokuserar på snar rehabilitering och återgång i arbete. Våra vanligaste diagnosgrupper är depression, ångest och neuropsykiatri (både utredning och behandling).

 

Om rollen

Dina arbetsuppgifter

Gemensamt för alla avdelningar på Capio Lundby Specialistsjukhus är att vi jobbar i team runt patienten där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll. Vi har ett flödesinriktat arbetssätt med korta beslutsvägar och tydliga mål där kvalitet och god service prioriteras. 

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med medicinsk dokumentation, patientklassifikation, remisshantering och dokumenthantering. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic. Du kommer även vara avdelningens ansikte utåt genom att ha kontakt med patienter för tidsbeställning och bokning via 1177 och telefon.

Du kommer att ingå i ett team med andra medicinska sekreterare på din avdelning. I teamet har vi ett gemensamt ansvar för arbetsuppgifterna och arbetar både självständigt och ibland i tätt samarbete med varandra och med andra kollegor på avdelningen.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och ser gärna att du kommer med idéer och förslag för att utforma nya rutiner och arbetssätt i den administrativa delen i våra vårdprocesser.

Som ny hos oss kommer du få gå bredvid erfarna kollegor så att du får en bra start och introduktion till arbetet. Vi arbetar kontorstider med möjlighet till flextid.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har läst hälso- och sjukvårdsadministration eller har motsvarande läkarsekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska, såväl i tal som i skrift.

Eftersom du kommer att samarbeta mycket med andra är det viktigt att du är samarbetsinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. För att klara jobbet behöver du vara strukturerad och noggrann. Vi har ett högt patientflöde, det är därför viktigt att vara flexibel och kunna ställa om vid behov. Att du har ett professionellt och gott bemötande ser vi som en självklarhet. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. 

Om du har en positiv drivkraft och vill lyfta våra administrativa processer till nästa nivå kan du vara den vi söker!

 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Michaela Gaffron, Enhetschef ÖNH, Tel:031-657191

Ulrika Rosell, Enhetschef Psykiatri, Tel:031-657158

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.