SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Medicinsk sekreterare till teamet på Dialys-/Njurmedicinenheten

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Publicerades: 2023-03-09

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara en i teamet som arbetar tillsammans över gränserna med att ständigt utveckla vården och våra arbetssätt, då skall du söka dig till oss. 

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist och kurator.

Dialys-/Njurmedicinenheten utreder, kontrollerar och behandlar patienter som har en medicinsk njursjukdom, är njurtransplanterad eller har donerat en njure. Till oss kommer patienterna på planerade besök och/eller för behandling. 

Vi använder oss av journalsystemet Cosmic som de flesta tycker är mycket lättarbetat och effektivt journalsystem.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga administrativa uppgifter såsom journalskrivning, remiss- och posthantering samt tidbokning. Via telefon och 1177 blir du en del av enhetens röst utåt och har en viktig roll i att patienterna ska känna sig väl omhändertagna och få en positiv bild av sjukhuset.

Det förekommer även olika kontrollfunktioner och andra ansvarsområden i det dagliga arbetet. Att arbeta med förbättringar när vi står inför nya utmaningar, är ett av våra kännetecken och som medicinsk sekreterare är du en viktig del i utvecklingen.

Dina kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och serviceinriktad och vill fortsätta utveckla verksamheten framåt. Eftersom arbetet på enheten sker både självständigt och i grupp, är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du bör ha ett genuint intresse av att arbeta med patienter med kronisk sjukdom där du får möjlighet att följa patienter under en lång tid.

Du trivs med att arbeta i en mindre grupp medicinska sekreterare med många varierande arbetsuppgifter under dagen. Vidare är det förväntat att du är genomgående professionell och flexibel, för att på ett bra sätt kunna hantera de utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

  • Arbetstid måndag till fredag
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • En dynamisk verksamhet med korta beslutsvägar

Villkor

Tillsvidaretjänst 100 %, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann Bjurén Klangh, Enhetschef, Tel:031-657283

Karin Karlsson, Medicinsk sekreterare, Tel:031-657128

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.