Vård online
Vård online

Medicinsk Sekreterare till teamet på Kirurgienheten

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Publicerades: 2023-01-19

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, operationskoordinator och biomedicinsk analytiker.

Kirurgienheten på Capio Lundby Specialistsjukhus är en mångfacetterad enhet som präglas av en stark och positiv gemenskap. Vi bedriver en nära och lättillgänglig vård med fokus på kvalitet och patientsäkerhet. Till oss kommer patienter på planerade besök som rör allmänkirurgiska åkommor såsom:

  • Bråck
  • Galla
  • Varicer
  • Anala besvär
  • Pilonidalcysta
  • Nageltrång
  • Aterom/lipom
  • Hudförändring

Förutom läkarmottagning och sjuksköterskemottagning har enheten två polikliniska operationssalar där det utförs mindre ingrepp i lokalbedövning. Utöver detta finns även ett nära samarbete med sjukhusets dagkirurgiska enhet.

På kirurgienheten arbetar vi tillsammans över gränserna med att ständigt utveckla vården och våra arbetssätt. Det märks framför allt genom kreativa och lösningsorienterade förslag som på ett öppet och prestigelöst sätt kan lyftas till diskussion i gruppen. Tack vare korta beslutsvägar finns det stora förutsättningar att inom ramen för vårt uppdrag påverka det dagliga arbetet.

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga administrativa uppgifter såsom journalskrivning, remisshantering och tidbokning. Via telefon och 1177 blir du en del av mottagningens röst utåt och har en viktig roll i att patienterna ska känna sig väl omhändertagna och få en positiv bild av sjukhuset. Det pågår kontinuerligt olika förbättringsarbeten på enheten och som medicinsk sekreterare är du en viktig del i utvecklingen. Det förekommer även olika kontrollfunktioner och andra ansvarsområden i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav för tjänsten. 

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och serviceinriktad och vill fortsätta utveckla verksamheten framåt. Eftersom arbetet på enheten sker både självständigt och i grupp, är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete. Vidare är det förväntat att du är genomgående professionell och flexibel, för att på ett bra sätt kunna hantera de utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Tillsvidaretjänst, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är dagtid måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Lorén, Tel:031-657032

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.