Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör Bokning

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-12-04

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är en talang på bemötande och bokning!

Vi tror att du är en socialt kompetent person, som tycker om service och bemötande, lika mycket som administrativa rutiner, ordning och reda. Kanske är du något av en social logistiker. Du blir en del av det administrativa teamet som är hjärtat och navet på mottagningen. Din funktion är att ge patienter tider, upprätthålla patientflöden, uppdatera och bevaka väntetider, välja rätt besökstyper och hitta luckorna där patienten snabbt kan få en tid. Vi vill att du bokar besök via telefon, brevkallelse, sms, chat och direkt på plats. Du arbetar både med längre framförhållning med planerade besök och att fylla på där det behövs. Dina kollegor arbetar i telefon, kassa och reception, samt med remisser, vårdadministration och diktat. Tillsammans tar ni hand om de administrativa funktionerna på mottagningen och bistår personal och patienter. Mottagningen ligger på Södermalm högst upp i ljusa lokaler på Maria Sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg.

Arbetsuppgifter

 • Avboka, omboka och boka.
 • Ta emot återbud och sjukfrånvaro.
 • Bokning direkt, i telefon, via chat, brev, e-kallelser och genom 1177.
 • Arbeta i Tele-Q, Take Care, Visiba, Doctrin.
 • Följa patientflöden och väntelistor.
 • Back-up i det administrativa teamet (telefon, kassa mm).

Kvalifikationer

Vårdadministratör med god kännedom om Take Care. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Meriterande: Erfarenhet av att arbeta i psykiatrin, Tele-Q och Doctrin, samt av serviceyrken.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är bra på bemötande, vänlig, hjälpsam, noggrann och tycker om att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Vi erbjuder

 • Kollektivavtal och tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift
 • Frukost varje fredag
 • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
 • Fri offentlig sjukvård
 • Föräldraledighetstillägg och möjlighet till löneväxling

 Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och vänlig personalgrupp. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.