Vård online
Vård online

Medicinskt ansvarig läkare till Capio Vårdcentral Ringen

Sista ansökningsdag: 2022-09-16

Publicerades: 2022-06-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 24 500 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.
Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Vi söker en medicinskt ansvarig läkare ( MAL). Vill du arbeta på en vårdcentral som drivs av utveckling och innovation och aldrig tummar på den medicinska kvaliteten? Då har du hittat oss! 

Som MAL kommer du att leda det medicinska arbetet på vårdcentralen och ha en nyckelfunktion i ledningsgruppen. Vi värdesätter förmåga till nytänkande och är öppna för att prova nya arbetssätt som för verksamheten framåt. 

Ringen är en stor och komplex verksamhet. Du behöver ha goda ledaregenskaper och förmåga att lyfta blicken och anlägga ett verksamhetsperspektiv. Du kommer att ha stor frihet att påverka verksamhetens utveckling. Du kommer som MAL även att delta i Capio närsjukvårds övergripande utvecklingsarbete. 

Vi söker dig som vill kombinera patientarbete med övergripande utvecklingsarbete. Du kommer garanterat att utmanas i din yrkesroll. Det kommer att finnas stora möjligheter för dig att utveckla dina ledarskapsförmågor. Capio erbjuder gedigna ledarskaps och organisationsutbildningar. 

Vi är flexibla med anställningsvillkor och arbetstid. För oss är det viktigt att du kan ha en fungerande balans mellan arbete och privatliv. 

 

Övrig information

 Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kristina Östling, Tel:0737741455

Kristina Östling, Tel:kristina.ostling@capio.se

Niklas Malmborg MAL, Tel:niklas.malmborg@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.