Vård online
Vård online

Mottagningssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-07-12

Publicerades: 2022-05-17

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Solna är en mottagning belägen vid Solna Centrum. Det centrala läget gör att vi har mycket goda kommunikationsmöjligheter och närhet till det mesta. Vi är en personlig, välfungerande enhet med totalt 17 anställda som tillsammans tar hand om våra ca 8000 listade patienter. För oss är samarbete och teamkänsla viktigt och här har alla möjlighet att vara med och påverka – det ser vi som en av våra största styrkor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill vara den första kontakten med våra patienter via telefon och/eller chatt. Det är en viktig position då du är den första som patienten möter, du gör självständiga bedömningar och prioriteringar i nära samarbete med våra läkare.

Vi är nu i behov av förstärkning från någon som vill vara med och utveckla och driva vår mottagning mot ytterligare förbättringar.

I arbetet ingår att ta hand om akuta och kroniskt sjuka patienter, arbeta i digitala tjänster via telefoni och chatt. Det finns även möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket driv och tydligt patientfokus. Vårdcentralen är en arbetsplats där det finns mycket hög kompetens och vi  arbetar ständigt med kvalitetsutveckling och förbättringar för både patienter och personal.

Är du den vi söker för arbete på vår mottagning till sommaren, till ett längre vikariat eller en tillsvidare anställning? 

 Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ingrid Lindeborg, Tel:ingrid.lindeborg@capio.se

Elin Granath, Tel:elin.granath@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.