Vård online
Vård online

Mottagningssjuksköterska gärna med erfarenhet av ortopedi

Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Publicerades: 2022-09-14

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats?

Då en av våra mottagningssjuksköterskor flyttat utomlands söker vi en ersättare gärna med erfarenhet av ortopedi.

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska.

På vår ortopediska specialistmottagning arbetar idag ortopedspecialister, arbetsterapeut och två mottagningssjuksköterskor varav du blir en av dom två.

Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Vi förutsätter ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt där patienten alltid är i fokus. 

Många av våra patienter behöver råd och vård pre- och postoperativt, på mottagningen, via telefon (tele Q) och 1177. 

Som mottagningssjuksköterska träffar du patienter som postoperativt behöver omläggning, sårvård, gips och ortoser. Tjänsten innebär ett stimulerande och självständigt arbete.  

Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Du kommer vara lite som spindeln i nätet och hitta de bästa lösningarna såväl för patienter som kollegor och mottagningen i stort. Du måste trivas att arbeta i mindre grupp med högt tempo. 

Du skall vara glad, ärlig, flexibel och gilla snabba, intensiva och roliga omväxlande dagar. Personen vi söker är ansvarstagande med ett professionellt förhållningssätt i det kliniska arbetet men ändå med humor och arbetsglädje. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetande. Vi är ett kompetent team med bred kunskap och spetskompetens. 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje dag
  • fruktkorg varje dag
  • Som anställd har du tillgång till vårt fina gym, även med gruppträningspass
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Persson, Tel:010-2007231

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.