Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Anestesisjuksköterska till Capio i Halmstad

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-29

Beskrivning av tjänst

Capio Movement är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Vi behöver utöka vårt härliga team med en anestesisjuksköterska till Capio Movement i Halmstad.

Beskrivning

Vår operationsenhet består i dag av tre operationssalar, en nybyggd sterilenhet och en pre- och postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dagtid måndag till fredag. Vi utför ortopediska hand, fot, knä, axel och höftoperationer i både öppen och slutenvård.
Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta på operationssal. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Du ska trivas att arbeta i mindre arbetsgrupp och med högt tempo. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där du blir en del i det fortsatta utvecklingsarbetet.


Arbetsuppgifter 

Du skall vara flexibel och gilla snabba, intensiva och roliga omväxlande dagar. Personen vi söker är ansvarstagande med ett professionellt förhållningssätt i det kliniska arbetet men ändå med humor och arbetsglädje. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetande. Vi är ett kompetent team med bred kunskap och spetskompetens. 

Tjänsten innebär ett stimulerade och självständigt arbete. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi gärna med erfarenhet av ortopedi.

Måndag-fredag 07.00-17.00 med individuell anpassning.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Som anställd har du tillgång till vårt fina gym, även med gruppträningspass
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra 

Kvalifikationer:

Specialistsjuksköterska anestesi med några års erfarenhet.

Tycker du att det låter som ett intressant arbete kontakta då gärna mig för mer info. Välkommen med din ansökan.

Petter Back
Rekryterare Capio
Mobil: 072-999 13 25
E-post: petter.back@capio.se

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.