Vård online
Vård online

Nattsjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning 51 - Capio Geriatrik Nacka

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Publicerades: 2022-11-17

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Som sjuksköterska hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas. Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Även att du har goda kunskaper om omvårdnadsprocessen och tycker det är självklart att arbeta med och utveckla patientsäkerheten och arbetsmiljön. Vi bedriver geriatrisk och palliativ vård samt avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns på Nacka Närsjukhus.

Just nu söker vi en nattsjuksköterska till avd 51.

Om rollen och kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi tycker också att det är roligt om du har humor och skratt med i jobbet och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vi tror inte på detaljstyrning och tycker att det är viktigt att du som medarbetare får ett stort egenansvar och att du lyfter förbättringsförslag. Det är bara så vi kan fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Har du med dig gedigna kunskaper om omvårdnadsprocessen, kanske en specialistutbildning inom vård av äldre är det meriterande. Har du även erfarenhet av personcentrerad vård eller PNV-modellen är det en merit! Är du ny i yrket har även du goda möjligheter att utvecklas hos oss. Att arbeta inom geriatrisk vård är det bästa du kan göra för din professionella utveckling. 

Vi som arbetar här är ett tryggt, kompetent och stabilt gäng med närhet till glädje och skratt. Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras. Placering på Nacka Närsjukhus. Vi tillämpar 6 mån provanställning och urval och rekrytering sker löpande. 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal och försäkringar
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Möjlighet till ersättning vid specialistutbildning
  • Ersättning för skattefinansierad vård 
  • Friskvårdsbidrag
  • Önskeschema och flexibel arbetstid
  • Förmånligt heltidsmått på 32,33 h/vecka
  • Dubbel OB mellan kl. 22-06

Hos oss får du en genomtänkt, strukturerad och omvittnat bra introduktion. Vi jobbar för att erbjuda våra patienter en riktigt god vård där alla känner sig välkomna och respekterade. Inom Capio Geriatrik Nacka finns ett väletablerat arbetssätt där alla team-medlemmars kunskap tas tillvara. Tillsammans med våra anställda arbetar vi för att skapa en arbetsmiljö som hör till de bästa i Sverige. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rebecca Rosenqvist, Tel:08-7186033

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.