Vård online
Vård online

Nu söker vi dig som studerar till sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Publicerades: 2022-09-07

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vår verksamhet
Neurologiska kliniken har ett brett uppdrag och är organiserad i fyra enheter, två vårdavdelningar med totalt 34 vårdplatser, en neurologisk intermediärvårdsenhet samt mottagning & dagvård.

Vi arbetar i flödesansvariga team som består av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare samt paramedicinare.

Vår största tillgång är våra fantastiska 120 kunniga och engagerade medarbetare. 

Sjukhusets FoU verksamhet utvecklas och vi blev en USV enhet vid årsskiftet 2021, och därmed en del av universitetssjukvården i Region Stockholm.

Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Arbetsuppgifter
Vi ser att du studerat i minst fyra terminer till sjuksköterska och kan utifrån din roll och kunskap bidra till att tillgodose patientens individuella omvårdnadsbehov såväl fysiskt, psykiskt, socialt, kulturellt och andligt. 

I dina dagliga arbetsuppgifter kommer du tränas i att kritiskt reflektera över rutiner och metoder samt inspirera till dialog om införandet av ny kunskap. Vi värdesätter din förmåga att söka, analysera och kritiskt granska relevant litteratur/information på arbetsplatsen och hoppas på många spännande samtal och diskussioner tillsammans med dig. 

Vi erbjuder dig

Utöver ett sjukhusövergripande introduktionsprogram, som innehåller klinisk introduktion till rutiner och arbetssätt samt digitala och praktiska utbildningar, så erbjuder vi en långsiktig introduktion med handledare och en handplockad mentor som kan stötta dig under sista året som sjuksköterskestudent. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och som har gjort minst fyra termin med godkända betyg. Egenskaper vi värdesätter

  • Nyfiken 
  • Samarbetsförmåga
  • Pedagogisk insikt 
  • Kreativ
  • Helhetssyn

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval och intervjuer vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

50 - 75 %

Lön

Timavlönad

Tillträde

Omgående

Kontaktperson Capio

Martina Gårder, Tel:0766956273

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.