Vård online
Vård online

Obstetriker till BB S:t Göran

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Publicerades: 2022-08-23

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Våren 2023 öppnar BB S:t Göran! Nu startar vi rekryteringen av obstetriker till nya förlossningskliniken på Capio S:t Görans Sjukhus och letar efter dig som vill vara med och bygga upp och driva BB S:t Göran tillsammans med oss.  

Om förlossningskliniken BB S:t Göran 
Verksamhetschef Malin Thorsell och vårdenhetschef Hanne Fjellvang har fått i uppdrag att starta uppbyggnaden av Stockholms nya förlossningsklinik, BB S:t Göran. 

BB S:t Görans vision utgår från att vara en pålitlig, närvarande och nytänkande partner som skapar säker vård och trygga familjer. Förlossningskliniken kommer stegvis att öka kapacitet från 2600 födslar år 2023 till 4 000 förlossningar per år när den är i full drift våren 2025. Vårt mål är en nyskapande, effektiv och högkvalitativ förlossningsvård med fina resultat. I vårt uppdrag ingår specialistmödravård och obstetriskt ultraljud från graviditetsvecka 22. Vi tar emot födande från vecka 37+0 och kommer att arbeta med one to one care. BB S:t Göran har en egen neonatalavdelning med kompetens på plats för okomplicerad neonatalvård dygnet runt. Vi vill ha trygga, välinformerade familjer på kliniken, värnar om att bygga starka sammanhållande vårdkedjor och att införa digitala verktyg som ger våra födande ett gott stöd under hela resan.

BB S:t Göran har liksom Capio S:t Görans Sjukhus en platt organisation med närhet till sjukhusledningen och alla administrativa stödfunktioner. Förlossningslokalerna är nya, moderna och möjliggör en god arbetsmiljö. De är anpassade efter förlossningsvårdens specifika behov med ett centralt läge i sjukhuset. På förlossningens våningsplan finns två egna operationssalar och en uppvakningsavdelning vilket gör att familjen kan samvårdas även vid eventuella obstetriska eller neonatala komplikationer. Vi strävar nu efter att inreda rummen så att de skapar en trygg, hemliknande känsla för familjen. BB S:t Göran kommer liksom övriga sjukhuset att nyttja vårdnära servicetjänster, som är en intern avdelning med bl.a. måltidsvärdar och städ.  

Om Capio S:t Görans Sjukhus  
Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har i dagsläget ca 2 300 medarbetare, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året. På Capio S:t Göran är vi nyfikna, modiga och hängivna medarbetare som skapar tillhörighet och tillsammans strävar efter att bry oss om - våra patienter, familjer och varandra.  

 

Uppdraget som obstetriker 
Vi söker dig som tillsammans med oss vill dela den unika uppgiften att starta BB S:t Göran samt utveckla och implementera framtidens förlossningsvård. Vi tror att du lockas av att få vara med och bygga upp en helt ny förlossningsklinik som präglas av teamarbete och en teamkänsla där alla yrkeskategorier på förlossningskliniken ingår. Hos oss ingår du i en platt organisation där du har möjlighet att påverka och aktivt bidra med förbättringsförslag. 

På BB S:t Göran kommer medarbetarna att arbeta i team över professionsgränserna. Du som obstetriker kommer att rotera mellan specialistmödravård, förlossning och eftervård. Det ger dig möjlighet att följa familjerna under graviditeten, födandet och eftervård. Samvård, teamarbete, utveckling och kvalitet är viktiga ledord på förlossningskliniken BB S:t Göran.   

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är specialistläkare i gynekologi och obstetrik och som har flerårig erfarenhet och kompetens från arbete inom förlossningsvård. Det är meriterande om du har med dig erfarenhet av forskning och undervisning eller obstetriskt ultraljud.  

Din anställning som obstetriker omfattar dag och sjukhusbunden jourtid, samt jourberedskap i hemmet.

Du är intresserad av teamarbete och rotation mellan specialistmödravård, förlossning och eftervård. För dig är det viktigt att ha en god balans av nyfikenhet, medicinsk kompetens och omvårdnad med familjen i centrum. Du tycker om att dela med dig av din kompetens och att självständigt utvecklas i ditt yrkesutövande.  

Som person är du självgående, stabil och strukturerad. Du har en hög samarbetsförmåga och bidrar med ledarskap, gott omdöme och mognad i en grupp.  

Villkor 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka. Tillträdesdatum under våren 2023. Måldatum för öppning av BB S:t Göran är den 1 april 2023, men bestäms under tidig höst 2022.

Här kan du läsa mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: - Capio S:t Görans sjukhus (capiostgoran.se) 

Ansökan 
Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Vi eftersträvar i all rekrytering till BB S:t Göran att uppnå en jämn fördelning av medarbetare från olika sjukhus/förlossningskliniker. Vi välkomnar därför sökande från hela landet och kan erbjuda personalbostäder inledningsvis på nära avstånd från sjukhuset.

Se film med verksamhetschef Malin Thorsell nedan.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Fast lön

Tillträde

2023-03-15

Kontaktperson Capio

Malin Thorsell, Verksamhetschef BB S:t Göran, Tel:08-58702260

Petra Elisson, Rekryteringsansvarig BB S:t Göran, Tel:08-58701707