Vård online
Vård online

Ögonspecialist

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-03-30

Beskrivning av tjänst

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes.

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter inom specialiteterna ögon, kirurgi, gynekologi, urologi, öron-näsa-hals, ortopedi, hjärtmottagning, allmänmedicinmottagning, vaccinationsmottagning och företagshälsovård.

Värderingarna präglar verksamheten och vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vår mission är att vara en pålitlig partner, närvarande och nytänkande. Vi erbjuder specialistvård med personlig omtanke, god tillgänglighet och hög medicinsk kvalitet

Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Ögonspecialist

Vi söker specialistläkare till vårt ögonteam. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus.

Arbetet är dagtid utan jour och du har möjlighet att påverka arbetstiden.

Tjänsten kan kombineras med arbete på både mottagning och operation alternativt endast på mottagning.

På mottagningen och operation utreder vi, behandlar och opereras ögonsjukdomar så som:

Kataraktkirurgi (grå starr)
Ögonlockskirurgi
Glaukombehandling (grön starr)
Allmän ögonsjukvård
Olika laserbehandlingar

Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonläkare, ögonsjuksköterskor/optiker och medicinska vårdadministratör. I teamet är det nära mellan beslut och handling och du får stöd i att ge patienterna den höga medicinska kvaliteten och servicen vi står för. Vi har ett samarbete med Region Örebro län. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögon och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Du ska ha varit specialist i några år och är van att arbeta självständigt. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt ök

Lön

Enligt ök

Tillträde

Enligt ök

Kontaktperson Capio

Gunilla Boström / Enhetschef, Tel:019-159514

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.