Vård online
Vård online

Operationsbokare till Kirurgmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Publicerades: 2022-09-08

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kirurgi och/eller urologi? Tycker du om att lösa logistiska utmaningar och ha många projekt på gång så är det här ett arbete för dig!

Operationsbokningen är en central och viktig funktion på kliniken, här planeras och schemaläggs alla patienter som ska opereras inom kirurgi och urologi. 

Utöver operationsbokning ingår telefonrådgivning via Tele Q samt pre-operativa förberedelser.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med ytterligare tre sjuksköterskor där ni arbetar tätt tillsammans med att optimera operationsdagarna. Att schemalägga operationer kräver kunskap och erfarenhet från operationssammanhang och är ett spännande och variationsrikt pussel. 

Heltidstjänst:
Dagtid måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet av arbete inom kirurgi och/eller urologi efter examen. Du har god datavana och är en strukturerad och lösningsorienterad person. Att boka in olika operationer i skilda operationsteam kräver god kunskap om  alla de ingrepp som utförs och en känsla för logistik.

Det är viktigt att du är lyhörd, nyfiken och har god samarbetsförmåga, men du behöver också kunna arbeta självständigt. 

Meriterande är erfarenhet från operation och tidsbokning

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att rekryteringen kan komma att bli klar innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Bergstrand, Tel:0858701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.