Vård online
Vård online

Operationssjuksköterska natt till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2023-02-27

Publicerades: 2022-12-21

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans sjukhus centraloperation växer och utökar nu med Stockholms nyaste förlossningsklinik, BB S:t Göran! Låter det spännande? Vill du vara med i vårt utökade nattlag? Då behöver du vara en erfaren operationssjuksköterska och tycka om att jobba natt. Välkommen med din ansökan!

Om vår avdelning

Längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt, då är vi det rätta sjukhuset. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten i flödesgrupper där alla i teamet är representerade.

Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen ha operation, anestesi, sterilteknik och Iva inom samma klinik. 1:a april öppnar Capio S:t Görans Sjukhus, BB S:t Göran. I samband med detta söker vi dig med erfarenhet av kirurgi, ortopedi, urologi, förlossning och/eller obstetrisk kirurgi.

På dagtid bedriver vi såväl elektiv och som akut kirurgi. Vi är en centraloperation bestående av kirurgi, ortopedi, urologi och inom kort även förlossningsverksamhet. Vi har totalt 14 salar, varav två salar öppnar i april och är tilldelade förlossningsverksamheten med bland annat elektiva och akuta kejsarsnitt.

Nattetid kommer vi from 1 april ha två nattlag, som arbetar med akuta operationer. Varje nattlag består av en operationssjuksköterska, undersköterska och en anestesisjuksköterska. Nattetid opererar vi akut kirurgi, ibland akut ortopedi och från 1 april även akut obstetrisk kirurgi.

Om rollen

Att vara nattsjuksköterska hos oss på centraloperation innebär att du arbetar i jourlag och i nära samarbete med anestesin och opererande kliniker. Hos oss har möjlighet att lägga ditt eget önskeschema, med arbetstiderna 21-07.15.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska med bla förbereda och planera operationen tillsammans med teamet på salen. Nattetid förbereds också avdelning för morgondagens operationer.  

Givetvis erbjuds du individuell inskolning och utifrån dina behov.  

Rollen är en heltidsanställning för natt, 34,5h. Nattillägg utgår varje månad på 4000kr. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med några års erfarenhet i yrket.

Meriterande är längre erfarenhet och bred kompetens likaså robot- och förlossningskompetens.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald.

Personliga egenskaper

För att kunna jobba natt hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som tar initiativ och tillsammans med teamet får saker att hända. Du har ett professionellt förhållningssätt med en god förmåga att strukturera och prioritera

Viktigt för oss är att du tillsammans med kollegor bibehåller vår trevliga arbetsplats och teamkänsla. Vi strävar kontinuerligt efter att ta hand om våra patienter på allra bästa sätt och har också fokus på god arbetsmiljö.

 

Vi erbjuder dig

 • Tillsvidareanställning, hel- eller deltid
 • Ett centralt belagt sjukhus med goda kommunikationer
 • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap
 • Möjlighet till personlig utveckling
 • Individuell schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov
 • Kompetensutveckling inom operationssjukvård genom bla interna och externa utbildningar
 • Nära samarbete med andra yrkesgrupper
 • En lärande och kunskapsdelande arbetskultur
 • Möjlighet till personalbostäder nära sjukhuset
 • Friskvårdsbidrag upp till 3000 kr
 • Fri tillgång till vårt gym
 • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
 • Kollektivavtal

 

Din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. Nu väntar vi på din ansökan!

 Varmt välkommen!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

34.5h

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rosalba Degl'Innocenti, Tel:085871000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.