SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Operationssjuksköterska till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Publicerades: 2023-02-04

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans sjukhus centraloperation växer och utökar nu med Stockholms nyaste förlossningsklinik, BB S:t Göran! Låter det spännande? Vill du vara med? Då behöver du vara operationssjuksköterska, gärna med erfarenhet.

Om vår avdelning

På centraloperation bedriver vi elektiv och akut kirurgi fördelat mellan kirurgi, ortopedi, urologi och snart även obstetrisk kirurgi. Vi har 14 salar varav två öppnar i april och är tilldelade förlossningsverksamheten med bland annat elektiva och akuta kejsarsnitt.

Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen ha operation, anestesi, sterilteknik och Iva inom samma klinik. Du kommer till ett härligt gäng medarbetare och kollegor med mycket kompetens, hög arbetsmoral och glädje.

Om rollen

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska, till exempel förbereda och planera operationen tillsammans med teamet på salen. Vi har förmånen att ofta arbeta i team om två operationssjuksköterskor där vi även har möjlighet att lära av varandra.  

Hos oss har du möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema. Längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt, då är vi det rätta sjukhuset. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten i flödesgrupper där alla i teamet är representerade.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, men verksamheten är igång dygnets alla timmar.

Givetvis erbjuds du individuell inskolning utifrån dina behov.  

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård, gärna med några års erfarenhet i yrket.

Meriterande är längre erfarenhet och bred kompetens likaså robot- och förlossningskompetens.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att prova nytt och vill bidra med egna idéer. Vi ser att du delar våra värderingar, är trygg, har god samarbetsförmåga, trivs att arbeta i team, har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Viktigt för oss är att du tillsammans med kollegor bibehåller vår trevliga arbetsplats och teamkänsla. Vi strävar kontinuerligt efter att ta hand om våra patienter på allra bästa sätt och har också fokus på god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig      

 • Tillsvidareanställning, hel- eller deltid
 • Ett centralt belagt sjukhus med goda kommunikationer
 • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap
 • Möjlighet till personlig utveckling
 • Individuell schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov
 • S:t Görans föremåneliga poängmodell
 • Kompetensutveckling inom operationssjukvård genom bla interna och externa utbildningar
 • Nära samarbete med andra yrkesgrupper
 • En lärande och kunskapsdelande arbetskultur
 • Möjlighet till personalbostäder nära sjukhuset
 • Friskvårdsbidrag upp till 3000 kr
 • Fri tillgång till vårt gym
 • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
 • Kollektivavtal

Din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. Nu väntar vi på din ansökan!

Vi behöver dig och ser fram emot att få jobba tillsammans. Varmt välkommen!Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rosalba Degl'Innocenti, Tel:085871000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.