Vård online
Vård online

Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Publicerades: 2022-03-25

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm vid Globen med ca 70 st anställda och är en av Stockholms största elektiva enheter utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Region Stockholm men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 19 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Operationssjuksköterska

Om oss                                            

Vi bedriver högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom höft- och knäproteskirurgi samt artroskopisk kirurgi i knä och axel med 3500 operationer per år. I Stockholm är vi ledande klinik med specifikt avtal för avancerad fotortopedi.

Vi har tillhörande sterilenhet som i det dagliga bemannas av undersköterskor och steriltekniker men där också operationssjuksköterskor bemannar ibland.

Om rollen

Vi söker operationssjuksköterska för sedvanliga arbetsuppgifter med intresse för ortopedi som vill vara med och utveckla enheten i fortsatt positiv riktning.

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande, flexibilitet och samarbetsförmåga. Även teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet.
Vi roterar mellan sluten- och öppenvårdskirurgi. Arbetet bedrivs dagtid, vardagar med stängt på helger/helgdagar.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operation

Erfarenhet som Operationssjuksköterska

Det är meriterande om du har erfarenhet från ortopedi

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till utveckling inom ortopedi
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • Gott samarbete och effektiva flöden
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhetschef Gunilla Bäckström, Tel:070-9605108

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.