Capio
Capio

Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-01

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vår operationsavdelning består av tre fina operationssalar, en nybyggd sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Vi utför ortopediska hand-, fot-, knä-, axel- och höftoperationer. Verksamheten bedrivs dagtid måndag till fredag.

Som operationssjuksköterska arbetar du på operationssal, i mindre arbetsgrupp och med högt tempo. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlade.

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med några års erfarenhet gärna inom ortopedi. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad genom att bedriva bästa möjliga vård för att i slutändan skapa bästa möjliga livskvalitet. Ett aktivt deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet är en självklarhet i vår vardag. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa. Till detta hör också vår ambition om att arbeta förebyggande för att i slutändan behövas så lite som möjligt.

Detta kan du förvänta dig av oss

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi är ett kompetent team med bred kunskap och spetskompetens som nu behöver förstärkning Hoppas du vill vara med i vårt vinnande team. Provanställning med 6 månader tillämpas på alla anställningar.

Intervjuer och urval sker fortlöpande under rekryteringsprocessen

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Marie Persson, Enhetschef Operation, 0703-80 07 01

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.