Vård online
Vård online

Operationssjuksköterskor till S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-30

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Nu finns möjligheten att få arbeta med ett härligt gäng på centraloperation!

Är du operationssjuksköterska och tycker om att arbeta brett med många olika sorters operationer tillsammans i ett härligt gäng med fokus på teamarbete?

Då vi nu även ska få förlossning till vårt sjukhus behöver vi bli fler. Har du erfarenhet av förlossning eller obstetrisk kirurgi och är intresserad av att dela med dig av din kunskap? Nu finns chansen att vara med på vår resa och starta upp denna nya verksamhet tillsammans med vårt övriga flöde.

På vårt sjukhus har vi ett stort urologiskt uppdrag och söker även dig med robotkompetens.

Vill du ha möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema? Längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt? Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten i våra flödesgrupper där alla i teamet är representerade.

Hög kvalitet är vår högsta prioritet och vi är måna om att våra patienter ska få en bra upplevelse.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till personlig utveckling
  • Flexibilitet i schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov 
  • Bredda din kompetens inom operationssjukvård
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper 
  • En arbetsplats där vi lär av varandra
  • Möjlighet att hyra personalbostäder nära sjukhuset
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Fri tillgång till vårt gym
  • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
  • Kollektivavtal

Så här upplever vi vårt jobb på Centraloperation

Vad är då det bästa med att jobba hos oss?

Hos oss är det kul att arbeta och vi har så trevliga arbetskamrater. Trivseln är väldigt god, alla yrkeskategorier uppskattas högt och man känner sig snabbt som en i familjen hos oss.

Vi  uppskattar alla samarbetet och teamkänslan med de olika övriga professionerna,  t ex steriltekniska enheten och anestesin. Oavsett yrkeskategori är vi "vi" och hjälps alltid åt.

Det råder ett högt arbetstempo med sann arbetsglädje. Det spelar ingen roll vem man frågar om hjälp eller assistans - alla är hjälpsamma. Patientflödet är bra och effektivt. Vid arbetsdagens slut känner man sig nöjd och tillfredsställd över att ha kunnat hjälpa alla då vi är många som hjälps åt.

Vad du kommer att jobba med

På vår avdelning har vi både elektiv och akut verksamhet. Vi har en bred avdelning bestående av ortopedi, kirurgi och urologi samt kommande förlossningsverksamhet under vår 2023

Vi har en individuell inskolning utifrån dina behov. Du kommer att få assistera mycket och vi arbetar ofta i team om två operationssjuksköterskor under operationen där vi lär av varandra.

Vi arbetar främst dagtid men har verksamhet dygnets alla timmar.

Om dig

Vi hoppas att du är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna idéer. Vi skulle önska att du är:

- En samarbetsvillig lagspelare
- Positiv och prestigelös
- Rättvis och proffsig

För att vara kvalificerad för tjänsten är du utbildad operationssjuksköterska och har gärna arbetat ett par år. Det är meriterande med en bred bakgrund och gärna med robot- eller förlossningskompetens.

Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att påbörjas efter sommaren, v.33. Vi svarar också gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen hälsar Operationssjuksköterskorna på Capio S:t Görans Sjukhus

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Boudrée Bitr Vårdenhetschef , Tel:08-58701679

Petra Madeley Bitr vårdenhetschef, Tel:08-58702975

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.