Vård online
Vård online

Operationssköterska alt. ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-12-19

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon Malmö söker nu en instrumenterande sjuksköterska (operationssjuksköterska eller ögonsjuksköterska) till vår mottagning.

Välkommen att vara med i vår utveckling.

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling och genuint engagemang bland våra medarbetare.

Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

Arbetsuppgifter: Huvudsakligen på operation med instrumentering, förberedelser av patienter, sterilhantering. Telefonrådgivning och visst mottagningsarbete utefter kompetens. 
Individuellt anpassad introduktion utefter tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer: Legitimerad operationssjuksköterska eller legitimerad ögonsjuksköterska. Erfarenhet av ögonoperationsverksamhet är meriterande.

Då teamarbete är en viktig del i ditt arbete har du en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och arbetstempo kan variera så du bör du gilla omväxling och ha förmågan att ta egna initiativ. 

Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder attraktiva villkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du erbjuds privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en förmånlig pensionsförsäkring som anställd.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Patrik Svensson, Tel:0709565454

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.