Vård online
Vård online

Ortopedläkare (höft- och knäprotesoperatör) till Capio ortopediska huset

Sista ansökningsdag: 2023-03-15

Publicerades: 2023-01-19

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm vid Globen med ca 70 st anställda och är en av Stockholms största elektiva enheter utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Region Stockholm men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 19 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Årligen gör vi ca 1700 höft/knäplastiker och har en uttalad kvalitetssträvan om att vara störst och bäst. Du får själv möjlighet att utföra 3-400 plastiker per år.

Vi har nu behov av att förstärka organisationen med en van höft- och knäprotesoperatör.

Dina kvalifikationer

Krav är att du skall vara självstädning på såväl knä- som höftplastiker med flera års erfarenhet av självständigt arbete av högsta kvalitet.

Det finns stora möjligheter att påverka tjänstgöringsgrad. Stor hänsyn tas till personliga önskemål vid schemaplanering.

Du skall vara engagerad, trivas att arbeta i en produktiv miljö, ha ett gott omdöme, goda referenser och ha en uttalad servicekänsla.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad genom att bedriva bästa möjliga vård för att i slutändan skapa bästa möjliga livskvalitet. Vi ger dig kraften att finnas där för varje patient, men också för att utveckla vården i stort. Ett aktivt deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet är en självklarhet i vår vardag. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa. Vi har även ett internationellt utbyte inom Ramsey Santé vilket ger ett globalt perspektiv. Hos oss på Ortopediska Huset kan du vara med och bedriva utvecklingsarbete för att behålla positionen som en modern och ledande klinik inom såväl slutenvård som dagkirurgi. Till detta hör också Capios ambition om att arbeta förebyggande för att i slutändan behövas så lite som möjligt.

Detta kan du förvänta dig av oss

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

15 april eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Martin Thorsell, Tel:0701-684420

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.